Tu cine vrei sa ramai in istorie? » Dezbateri


Tu cine vrei sa ramai in istorie?

 • Leader
  November 27, 2009
  Tu vei rămane mai mult decat in nemurirea unui cont de mail, a unei cărţi de identitate, a unui job description, a unui tabel de locatari, a unei biblii cenzurate a sinelui?
 • membru
  November 27, 2009
  In primul rand, buna ziua.
  On topic, asa intentionez. Sa raman in istorie pentru cine sunt si ceea ce fac. Fotograful de sentimente ... Asta in primul rand.
  In al doilea rand, fiecare ramane in istorie drept suma amintirilor proprii si a celor din jur. In consecinta, daca vrem sa ramanem acel "ceva", atunci cand o sa inchinam definitiv drapelul de lupta, suntem obligati sa creem amintiri, atat proprii cat si celor de langa.
 • November 27, 2009
  Eu nu vreau să răman in nicio istorie.
 • Sa
  membru
  March 9, 2010
  Inevitabil fiecare ramanem in istorie. Acum depinde la ce fel de istorie ne referim, pentru ca poti ramane in istorie prin faptele tale sau poti ramane in istoria proprie a unui om doar prin simpla prezenta, prin faptul ca ai fost acolo atunci.
  Eu nu vreau sa raman in istorie, eu vreau sa raman vizibil pentru ceilalti prin lucrurile pe care le fac, indiferent de locul unde ma aflu intr-un anumit moment! Vreau ca lucrurile pe care le fac, indiferent sub ce forma sa vorbeasca pentru mine, prezenta fizica fiind o simpla iluzie!
 • membru
  March 11, 2010
  Am vazut odata un film, unde decedatii, inainte de a intra in iad ,stateau in rai atat timp cat acea persoana era in amintirea cuiva in viata.
 • March 12, 2010
  In general e bine sa traiesti pentru a aduce o contributie. Pentru a produce o schimbare. In bine, evident. In orice domeniu. Iar daca lumea te va tine minte pentru asta, atunci se cheama ca nu vei fi trait in zadar.
 • membru
  April 12, 2010
  Daca ar fi sa raman in istorie, as dori sa fiu un dictator, miar placea sa fac ceva pentru tara asta, nu sa distrug frumusetile ei precum oameni de afaceri si parlamentari care o fac neintentionat