A fost lansat noul produs EssenceCosmetics

  • Săpunul cosmetics cu lapte de capră şi argilă, este speial creat pentru îngrijirea pielii şi a tenului, indiferent de natura acestuia: normal, gras sau uscat. Laptele de capră este bogat în proteine, vitamine şi acid lactic, de aceea în ultimul timp industria cosmetică a încorporat beneficiile acestuia în produsele finite destinate îngrijirii, atât a femeii dar şi a bărbatului. Laptele de capră conţine acid caprilic, având rolul protejării pielii împotriva bacteriilor. Aminoacidul triptofan reduce sensibilitatea la durere, iar vitaminele A,B,C,E şi coenzima Q10 pot regenera şi întineri pielea, luptând împotriva radicalilor liberi. Laptele de capra mai conţine vitamina B6 şi acid lactic, responsabil pentru regenerarea suprafeţei pielii.

    Acest săpun mai are în compoziţia sa suc de lămâie (bogat in vitamina C, fiind un bun cicatrizant, antibacterian, folost in intretinere pielii, pentru intepaturile de insecte, pentru regenerarea celulelor si redarea energiei pielii, pentru mentinerea elasticitatii si finetei pielii) şi argilă din Munţii Pădurea Craiului, produsă de laboratoarele AslaVital. Argila, având calităţi deosebite, constituie un ingredient de bază a acestui săpun, având o mare valoare, ce poate fi folosit cu succes în tratarea tenurilor cu probleme (alergice, seboreice, iritate, ridate, acneice, cuperozice). Argila, în combinaţie cu laptele de capră are un efect hidratant şi nutritiv pentru tenurile uscate şi normale. Ĩn combinaţie cu sucul de lămânie, argila produce un efect astringent ce ajută tenurile grase.

    Ĩnsă acest săpun mai are în compoziţia sa miere de albine polifloră, ulei de măsline, palmier, struguri, floarea soarelui şi ulei esenţail de lavandă. Poate fi folosit şi pentru îngrijirea părului, cu recomandarea de a clăti foarte bine dupa spălare. Datorită propietaţilor sale date de toate ingredientele naturale folosite, este recomandat şi copiilor de la 1 an.
1,378 vizualizari
0 comentarii